SZERDA19:00-20:00

Royal Dance - bachata show team

Bachata Show Team - Koreográfia csoport

 • szerda, 19.00-20.00
 • Art's Harmony Studio, Budapest
 • Ladányi Zoli & Komjáthi Sofie

Tanfolyam info


Friss info: Kedves Érdeklődő! A bachata show koreográfia csoportot elindítottuk, amennyiben be szeretnél csatlakozni, kérjük keress minket a megadott elérhetőségeket, vagy privát üzenetben a Facebookon, és megbeszéljük a részleteket!


Itt a lehetőség, hogy csatlakozz a Roy és Sofie által vezetett SHOW bachata csoporthoz, mely szeptembertől új helyszínen, egy gyönyörű belvárosi táncstúdióban várja a különleges kihívásokra vágyó táncosokat!

Újabb tagfelvétel - szereplési lehetőséggel!
 • Már rendelkezel táncos tapasztalattal és szabadon birtoklod a bachatát?
 • Vonzanak a látványos és dinamikus kombinációk, amikkel a buliban is hasíthatsz?
 • Szívesen megmutatnád magad akár a színpadon is?

IT'S A SHOW TIME!

Teljesen új koreográfiával startolunk szeptemberben, így becsatlakozó, új párosokat is nagy szeretettel várunk!

✅ teljesen magabiztos tudást szerzel
✅ egyedi koreográfia, melyet a kifejezetten a csapatnak készít Zoli és Sofie
✅ a figurákon túl, rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk a kivitelezés tökéletesítésére, a mozdulatok csiszolására
✅ az alapos tánctechnika és táncos testképzés az órák szerves részét képezik, tehát garantáltan fejlődni fogsz
✅ Nincs nálunk semmilyen elköteleződés, csak legyél elszánt, megbízható és alázatos. Amatőr szinttől juttatjuk el táncosainkat egészen a színpadig.
✅ itt kizárt az iskolapados tanulási módszer, jól fogsz szórakozni
✅ speciálisan táncosokra formált oktatási tematika

...ÚGY MINT SEHOL MÁSHOL!

Imádjuk a bulik hangulatát, szeretünk tánc közben lenyűgözni és élményt adni táncpartnereinknek. A dübörgő latin zene a mai napig időzített adrenalin bombaként ketyeg az ereinkben.
Ne maradj le erről az életérzésről, a tánc mindenki számára éltető erő!

♛ SHOW STYLE BACHATA TANFOLYAM INFO
✓ Első alkalom: szeptember 11. szerda
✓ Időpont: 19:00-20:00
✓ Helyszín: Art's Harmony Studio, Bp. 1085, Rökk Szilárd u. 11. (4-6-os villamos vonalán a Rákóczi tér villamos megállótól 1 perc séta)
✓ Oktatnak: Roy&Sofie
✓ Jelleg: haladó szintű bachata koreográfia képzés
✓ Tanfolyam: heti rendszerességű bachata tánctechnika tanfolyam
✓ Jelentkezés: kérjük, hogy fix partnerrel jelentkezz, a próbafolyamat alatt nincs párcsere az órákon
✓ Tanfolyam ára, bérlettípusok:
- 5000 Ft / 4x60 perc - 4 alkalmas 4 hét alatt lejárható bérlet  

Iskolánk 2007 óra foglalkozik bachata oktatással, az elsők között szerveztünk bachata tanfolyamot Magyarországon. Azóta már sok száz táncossal ismertettük meg ezt a csodálatos műfajt, tanfolyamaink és workshopjaink azóta is töretlen sikerrel folynak kezdőtől a haladó szintig. Tarts velünk Te is!

TANULJ, ISMERKEDJ - CÉL A LATIN PARTIK!

Szenvedélyünk, életformánk, mi több lételemünk a tánc. A salsa partik már második otthont jelentenek számunkra amióta pedig felütötte fejét a bachata, a bulikban egy percet sem pihenünk...

Lélekmelengető, szenvedélyes - emellett sokoldalú és végtelenül izgalmas, játékos latin tánc! A bachata nem válogat, - mindenkit rabul ejt. Bárki elsajátíthatja, kiapadhatatlan figurakészlete és változatos zenekínálata igazi élmény mindenki számára!

✅ FONTOS
1. A kurzus online regisztrációhoz kötött a túljelentkezést elkerülendő
2. Páros jelentkezés esetén is kérjük mindkét fél regisztrációját
3. Létszámlimit csoportonként: 30 fő

✅ OKTATÓK
Roy Zoli Ladányi
1996 óta táncolja a bachatát, 2006-ban kezdte Magyarországon legelsőként oktatni tanfolyam formájában. Táncos képzettsége 1990-ig vezethető vissza jazzbalett és a versenytánc alapokig...
Komjáthi Zsófia Sofie
kiskora óta a táncnak él, a néptáncot és a jazzbalettet követően a táncművészeti szakközépiskola után, klasszikus balett oktatói pályáról tért át a latin utcai táncokra...

Kérdés esetén keress minket bizalommal!
✔ Royal Dance Studio | ✆ +36 20 5454 200 | ✉ info@royaldance.hu
Részletes tanfolyamleírás és tematika
Stúdiónk tanítványai közül egyre többen érezték úgy, hogy szívesen megmutatnák tudásukat egy kötött koreográfiában akár a színpadon is. Nekik hoztuk létre a Royal Bachata Show csoportot, ahol egy fix összeállított koreográfia elsajátításán keresztül fejlesztjük a tanítványaink bachata tudását.

Fontos kiemelni a bachata tanfolyamok és a show csoport kurzus közti különbséget. A tanfolyami órákon a partiorientált, improvizációra épülő tematika szerint haladunk, ami azt jelenti, hogy olyan figurákat és tánctechnikát tanulhatsz, ami felkészít a bachata partikra, azaz, hogy ismeretlen partnerrel is tudj táncolni. Ez az urak részéről helyes és pontos vezetéstechnikát, a hölgyek oldaláról pedig helyes és szabályos követéstechnikát jelent. Mindezeket különböző figurákon és kombinációkon keresztül tanuljuk meg, folyamatos párcserével.

A show csoportban ezzel szemben egy kötött, előzetesen összeállított koreográfiát tanulhatsz meg a fix partnereddel, amit hétről hétre pontosítunk és a gyakorlunk, elősegítve ezzel a minél kiforrottabb és tökéletesebb kivitelezést. Ha csatlakozol a show csoportunkhoz, egy rendkívül technikás figura sort és koreográfiát tanulhatsz meg, amivel te is garantáltan fejlődni fogsz.

Az órák tartalmasak és jó hangulatúak, a megszerzett tudást pedig nem csak az adott koreográfiában, hanem a bulikban és az improvizációban is jelentősen hasznosítani fogod. A pontosan begyakorolt mozdulatsorok segítik fejleszteni a testkoordinációt és a tánctechnikát, magabiztost rutint adnak, mellyel szintet ugorhat a tánctudásod. Ezek mellett a show csoport órán megtanulod, hogyan dolgozz együtt hosszú távon egy fix partnerrel, hogyan mozogj magabiztosan a színpadon, hogyan használd ki a rendelkezésedre álló táncteret, és hogyan táncolj kötött formációban, megadott térforma szerint.

Az egyes projektek próbafolyamatát egy fellépéssel zárjuk, így aki elég kedvet és bátorságot érez magában, az a színpadon is megcsillogtathatja a megszerezett tudását. A projekt végén a fellépés nem kötelező, csupán egy lehetőség, mely életre szóló élményt jelent a résztvevőknek. A csoportba csak a meghirdetett időszakban lehetséges a jelentkezés (a próbafolyamat első harmadában). Amennyiben kedvet kaptál, kérjük, keress minket elérhetőségeinken, és megbeszéljük a csatlakozás feltételeit és részleteit!

Helyszín: Art's Harmony Studio - 1085, Bp., Rökk Szilárd u. 11.

20-21.MÁRC, 2021

Royal Dance 2IN1 intenzív bachata weekend

2IN1 BACHATA WEEKEND // 4 szinten + ajándék party!

 • márc. 20-21., 13:00 - 22:00
 • Art's Harmony, Budapest
 • Zoli&Sofie, Carlos&Lilla

Lépj velünk kapcsolatba

ROYAL DANCE STUDIO, BUDAPEST

 • Központi +36 20 5454 200
  Elérhető: 09:00-19:00
  Ha nem érsz utol minket, visszahívunk!

 • E-mail: info@royaldance.hu

© Copyright Royal Dance Studio Hungary